Over modeveiling.nl

Win exclusieve fashionproducten voor een maximale prijs die je zelf bepaalt. Modeveiling.nl is een uniek online veilingplatform outlet waar exclusieve mode bereikbaar wordt gemaakt voor iedereen.

Alleen exclusieve fashion

Modeveiling.nl werkt alleen maar samen met professionele aanbieders uit de modebranche. Zij bieden op modeveiling.nl hun gegarandeerd nieuwe, originele A-merk fashionproducten aan van merken als Buddha to Buddha, Maison Scotch, Armani en G-Star.

Dagelijks nieuwe veilingen

Het aanbod veilingen op modeveiling.nl wisselt dagelijks. Om steeds op de hoogte te zijn van ons actuele aanbod kun je iedere dag kijken welke kleding zich op dat moment in onze veiling outlet bevindt. En door simpelweg in te loggen met je eigen account, kun je direct bieden op je favoriete item. Een account maak je gratis aan, zodat je de volgende keer direct kunt beginnen met bieden op items uit onze dameskleding, herenmode of accessoires outlet veilingen!

Thuisbezorgd

Je hoeft de deur niet meer uit voor exclusieve mode. Doe online een bod en het pakje met de door jou gewonnen veiling leveren we af op het door jou gekozen adres.

Gratis registreren

Meedoen aan modeveiling.nl is spannend en het winnen van een mooi, exclusief modeartikel tegen een aantrekkelijke prijs maakt het extra interessant om mee te doen. Dus registreer je nu gratis, bied mee en word winnaar!

Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze veel gestelde vragen. We helpen je graag!

Geniet van exclusieve mode voor een prijs die je zelf bepaalt!

team modeveiling.nl