Merken

Vele A-merken in onze outlet veilingen

Ben jij al bekend met Modeveiling.nl, hét online veilingplatform voor betaalbare, exclusieve mode? Bij Modeveiling.nl kun je bieden op allerlei fashionproducten van vooraanstaande A-merken. Zo vind je in onze veiling outlet bijvoorbeeld Buddha to Buddha, Drykorn en Fabienne Chapot, maar ook Goosecraft, Armani en Modström. Of misschien passen de accessoires en kleding van Sandwich, Twin Set of Woolrich beter bij je? Je vindt het stuk voor stuk bij Modeveiling.nl.

Ons principe is heel eenvoudig. Op ieder kledingstuk of accessoire op onze veiling website kan geboden worden. Degene die het hoogste bod uitbrengt, wint het item. Op deze manier kun je al voor een heel leuk prijsje eigenaar worden van gegarandeerd originele fashionproducten die normaal gesproken in de winkel veel duurder zijn. In vier eenvoudige stappen kun je meebieden op de A-merken in onze veiling outlet.

Meebieden op merkkleding in onze veiling outlet

Het enige dat je hoeft te doen om mee te kunnen bieden op de merkkleding in onze outlet veiling is gratis een account aanmaken. Door een aantal gegevens over jezelf in te vullen, maak je al een account aan. Vervolgens kun je direct meebieden op de merkkleding. De volgende keer dat je in onze veiling outlet bent, hoef je alleen maar in te loggen om te kunnen bieden. Ons aanbod merkkleding wisselt dagelijks. Het is dan ook fijn dat je meteen kunt bieden als je een leuk fashionproduct ziet waarvan de veilingtijd bijna afloopt!

De weergegeven veilingtijd geeft aan wanneer de veiling voor een bepaald product afloopt en tot wanneer je dus een bod uit kunt brengen. Je loopt natuurlijk altijd het risico dat iemand nog een hoger bod uitbrengt dan jouw hoogste bod. Bij Modeveiling.nl hoef je gelukkig niet bang te zijn dat je daardoor een topstuk misloopt. Biedt iemand in de laatste minuut nog een hoger bod? Dan wordt de veiling met een minuut verlengt om iedereen een eerlijke kans te geven te bieden. Start nu ook met bieden op de A-merken in onze outlet veiling!