Modeveiling op het LINDA. Festival

Modeveiling meets LINDA.!

LINDA. bestaat in september 15 jaar en dat mag gevierd worden! Daarom vindt op zaterdag 29 en zondag 30 september het LINDA.Festival plaats op het Hembrug terrein in Zaandam. Een absolute mustom naartoe te gaan!

Live veiling van fashion items

Lekker eten, fijne optredens, een gezellige markt, bijzondere workshops en de leukste mini-cursussen van BN'ers: op het LINDA.Festival verveel jij je geen minuut. Maar er is nóg een reden waarom je dit event zeker niet mag missen: de unieke ‘live veiling’ van Modeveiling.nl!

Yes, je leest het goed: op het LINDA.Festival houdt Modeveiling.nl maar liefst 3 keer per festivaldag een live veiling met een prachtstuk uit onze collectie. Dit kan een bijzondere galajurk zijn, een must-have tas of een paar schoenen dat momenteel helemaal on-trend is! Deze fashion items zijn exclusief voor de live veiling geselecteerd en vind je dus niet op onze website. Reden te meer om te proberen dat ene, originele item te scoren!

Eva van de Wijdeven

De live veilingen van Modeveiling.nl zullen worden geleid door niemand minder dan Eva van de Wijdeven. Eva is bekend geworden als Desiein de populaire tv-serie Dunya & Desieen inmiddels een bekende actrice in Nederland. Klein van stuk, grote bos krullen en altijd even stijlvol: een perfecte match met ons modeveilingplatform.

Zin in een topdag waar je ook nog eens kans maakt op een of meerdere gave fashion items van Modeveiling.nl?  Kom dan met je vriendinnen op 29 of 30 september naar het LINDA.Festival!

See you there!