Hoe het werkt

Haal in 4 eenvoudige stappen exclusieve, gegarandeerd nieuwe fashionproducten van top merken in huis voor een prijs die je zelf bepaalt.

 1. Maak je gratis account aan
  Om mee te kunnen bieden, maak je eerst een gratis account aan. Dit kan eenvoudig door je te registreren. Dit hoef je alleen de eerste keer dat je biedt te doen, bij volgende biedingen kun je gelijk inloggen.

 2. Plaats het hoogste bod en win de veiling
  Bied mee op de veiling van je keuze en ga ‘de strijd aan’ om het hoogste bod. Alle op de site vermelde bedragen zijn inclusief btw, dat geldt ook voor je biedingen. Ben je de hoogste bieder, dan win je de veiling. Ons biedproces is volledig transparant, betrouwbaar en eerlijk, dus je weet altijd precies waar je aan toe bent. Om iedereen gelijke kansen te geven het hoogste bod uit te brengen, wordt de veiling met één minuut verlengd als iemand in de laatste minuut nog een lastminutebieding doet.

 3. Betaal de gewonnen veiling veilig met iDeal
  Heb je gewonnen? Betaal dan direct via ons beveiligde betaalplatform. Dat kan gratis met iDeal. Je kunt ook kiezen voor de optie om 50% achteraf te betalen. Dit restbedrag betaal je dan direct na de ontvangst van je product.

 4. Ontvang het gewonnen fashionproduct
  Na betaling ontvang je het gewonnen fashionproduct binnen enkele werkdagen op het door jou opgegeven afleveradres.

Zo eenvoudig is het!

Altijd bij je gegevens

Binnen je eigen account kun je trouwens altijd je eigen gegevens inzien of wijzigen en de status en overige informatie van je gewonnen veilingen terugvinden.