Buddha to Buddha

Buddha to Buddha zijn zilveren sieraden met een uniek design. De collectie bestaat uit verschillende modellen armbanden, ringen, oorbellen en kettingen, allemaal van 925 sterling zilver. Ieder sieraad is met liefde ontworpen in Amsterdam en met de hand gemaakt in Bali, Indonesië.

Bij het merk staan niet alleen de prachtige sieraden centraal, maar is de lifestyle die deze items met zich meebrengen net zo belangrijk. Het merk is geïnspireerd op een gemoedelijke en natuurlijke manier van leven. Een Buddha to Buddha sieraad heb je voor het leven en door de tijdloze uitstraling is dat ook mogelijk.

De collectie bestaat uit armbanden, ringen, kettingen, hangers en oorbellen. Zowel sieraden met een grove schakel als wat meer verfijndere items vind je terug in de uitgebreide collectie die zowel voor heren als dames kan worden gedragen.

Tegenwoordig dragen ook steeds meer bekende mensen de sieraden van Buddha to Buddha. Denk bijvoorbeeld aan Afrojack, Doutzen Kroes en Snoop Dogg. Bij Modeveiling.nl vind je met regelmaat een uitgebreid assortiment waarvoor je slechts voor een fractie van de winkelverkoopprijs kan meebieden.