Accessoires

Een gevarieerd aanbod accessoires in onze outlet veilingen

Modeveiling.nl is niet alleen de leukste veilingsite voor kleding! Ook voor een gevarieerd aanbod accessoires kun je in onze veiling outlet terecht. Stuk voor stuk van topmerken en altijd voor een aantrekkelijke prijs. Je bepaalt namelijk zelf wat je maximaal wil betalen voor de accessoires in onze veiling. Is je oog gevallen op een mooie ring of armband van Buddha to Buddha, een trendy tas van Fabienne Chapot of een mooi horloge van Michael Kors? Kijk dan snel of je ze voor een leuke prijs kunt bemachtigen!

Bij modeveiling.nl bepaalt het hoogste bod de prijs die jij betaald voor alle accessoires. Met een beetje geluk is dat dus een erg aantrekkelijke prijs! Hoe kun je meebieden op deze  exclusieve fashionproducten? Door gratis een account aan te maken. Dat hoef je alleen de eerste keer dat je wilt bieden te doen. De volgende keer hoef je alleen maar in te loggen.

Win luxe accessoires online in de veiling!

Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is het beste bod uitbrengen op die prachtige accessoires in onze online veiling outlet. Alleen door het hoogste bod uit te brengen, kun je de veiling winnen. Ga dus de strijd aan om het hoogste bod om kans te maken op jouw luxe geschenk. Denkt je concurrent je nog net te slim af te zijn door in de laatste minuut een hoger bod te plaatsen? Dan wordt de veiling met een minuut verlengd en krijg jij ook nog de kans om een hoger bod uit te brengen. Sla je slag!

Naast accessoires vind je in onze online veiling outlet ook kleding, schoenen en vele andere fashionproducten. Op onze veilingsite komen dagelijks nieuwe veilingen online, dus houdt ons aanbod in de gaten. Een gewonnen veiling betaal je gemakkelijk en veilig via iDeal en binnen enkele dagen heb je je gewonnen schoenen in huis!